• Hoy es: sábado 17 noviembre 2018

SEO per a Ronca Gonzalez, càtering per a menjadors escolars

Més visibilitat a la web per a l’activitat de càtering a Barcelona

Avui en dia, la visibilitat de les empreses és clau per desenvolupar la seva activitat al nivell local. Especialitzada en la cuina col·lectiva, l’empresa Roca González enfoc la seva activitat en la preparació de plats per a empreses, residències geriàtriques però sobretot per a menjadors escolars.

La seu de Roca González, a L'Hospitale a prop de Barcelona.
La seu de Roca González, a L’Hospitalet a prop de Barcelona.

Per acompanyar la seva activitat i buscar nous clients, els fundadors de Roca González van contractar l’agència Chidaine SEO per diverses tasques:

Optimització Web

Exemple de verdures servides a menjadors escolars.
Exemple de verdures servides a menjadors escolars.

– Optimització de la web corporate: les paraules claus relacionades amb les activitats de l’empresa apareixen en pàgines ben tematitzades.
– Obertura d’un blog dedicat a la comunicació de l’empresa, on s’integren mensualment notícies sobre cuina col·lectiva, enfocament sobre productes cuinats, fruites i verdures, idees de receptes a partir de plats servits en els menjadors escolars, residències i empreses.

Social media

– Preparació d’una fitxa Googlemap per trobar fàcilment la seu Roca González Càtering a l’Hospitalet, a prop de Barcelona, associada amb una pàgina Google+ per comunicar en aquesta xarxa social.

– Llançament i animació d’una pàgina Facebook on es comunica sobre menús servits als menjadors escolars i residències geriàtriques així que els últims posts del bloc.

– Posada en marxa d’un compte Twitter.

Gràcies a aquest dispositiu, Roca González rep regularment noves trucades de part d’empreses, residències i escoles a recerca a la web de proveïdors.